Týdenní menu

Pondělí - 16.4.2018
Uzená s rýží
1. 150g Vepřový řízek s bramborovou kaší a kyselou okurkou 150g 94,-
2. 120g Hovězí guláš zdobený cibulí s houskovým knedlíkem 120g 98,-
3. 200g Hovězí biftek z pravé svíčkové s ,,Demi Glace" a smaženými hranolkami,dezert 200g 249,-
Úterý - 17.4.2018
Čočková s uzeninou
1. 150g Grilovaná vepřová krkovička na fazolových luscích s anglickou slaninou a ,,Demi Glace“ s vařenými brambůrkami 150g 98,-
2. 150g Kuřecí nudličky na medu a chilli s dušenou rýží 150g 95,-
3. 200g Vepřová panenka ,,Sous Vide“ na listovém salátku s rukolou a jogurtovým dresingem s parmezánem podávané s opečenou bagetkou,dezert 200g 189,-
Středa - 18.4.2018
Slepičí vývar s masem a nudlemi
1. 150g Vepřový ,,Ondráš“ s vařenými brambůrkami a tatarskou omáčkou 150g 96,-
2. 120g Burgundská hovězí pečeně s dušenou rýží 120g 98,-
3. 150g Pečené filátko lososa norského na smetanovém špenátu s vařenými brambůrkami,dezert 150g 199,-
Čtvrtek - 19.4.2018
Frankfurtská
1. 250g Pečené kuřecí stehýnko na lesních hříbkách s plněnými bramborovými pečáky 250g 99,-
2. 250g Linguine se sušenými rajčátky a bazalkovým pestem sypané sýrem ,,Grana Padano“ 250g 97,-
3. 180g Vepřový steak ,,Duroc“ s pepřovou omáčkou a bramborovými hranolkami,dezert 180g 179,-
Pátek - 20.4.2018
Hovězí vývar s masem a zeleninou
1. 150g Kuřecí závitek plněný listovým špenátem a sýrem s mačkanými brambůrkami 150g 97,-
2. 150g Kuřecí jatýrka na cibulce s dušenou rýží a kyselou okurkou 150g 94,-
3. 500 g Uzená vepřová žebírka v BBQ marinádě na grilu s hořčicí,křenem kyselinkami a chlebem 500g 149,-