Týdenní menu

Pondělí - 18.9.2017
Koprová s vejcem
1. 150g Smažené filety z mořské tresky s bramborovým salátem s majonézou 150g 92,-
2. 250g Srbské rizoto sypané sýrem ,,Eidam“ 250g 89,-
3. 200g Jehněčí steak z kýty na rozmarýnu s vůní česneku ,zdobený měsíčkem citronu podávaný s opékanými zámeckými brambůrkami,dezert 200g 239,-
Úterý - 19.9.2017
Králičí vývar s masem,zeleninou a nudlemi
1. 120g Hovězí zadní v houbové omáčce s houskovým knedlíkem 120g 96,-
2. 200g Jelítkový a jitrnicový prejt s bílým kysaným zelím a vařenými bramborami 200g 89,-
3. 200g Jehněčí steak z kýty na rozmarýnu s vůní česneku ,zdobený měsíčkem citronu podávaný s opékanými zámeckými brambůrkami,dezert 200g 239,-
Středa - 20.9.2017
Hovězí vývar s masem a fritátovými nudlemi
1. 150g Vepřová panenka ,,Sous Vide“ s jemnou omáčkou zeleného pepře a vařenými brambůrkami 150g 99,-
2. 150g Masová směs s pórkem a žampiony podávaná s vaječnými špeclemi 150g 92,-
3. 200g Jehněčí steak z kýty na rozmarýnu s vůní česneku ,zdobený měsíčkem citronu podávaný s opékanými zámeckými brambůrkami,dezert 200g 239,-
Čtvrtek - 21.9.2017
Frankfurtská s párkem
1. 120g Hovězí líčka po burgundsku s dušenou rýží 120g 96,-
2. 100g Nakládaný grilovaný hermelín s omáčkou lesních brusinek a portského vína s mačkanými brambůrkami 100g 95,-
3. 200g Jehněčí steak z kýty na rozmarýnu s vůní česneku ,zdobený měsíčkem citronu podávaný s opékanými zámeckými brambůrkami,dezert 200g 239,-
Pátek - 22.9.2017
Hráškový krém se slaninou
1. 150g Smažený kuřecí ,,Gordon Bleu““s vařenými brambůrkami a tatarskou omáčkou 150g 93,-
2. 250g Pappardelle se sušenými rajčátky a bazalkovým pestem sypané sýrem pecorino 250g 96,-
3. 200g Jehněčí steak z kýty na rozmarýnu s vůní česneku ,zdobený měsíčkem citronu podávaný s opékanými zámeckými brambůrkami,dezert 200g 239,-